Operation

Carlanderska är inte som vilket sjukhus som helst - och har aldrig varit det heller. Redan när Carlanderska invigdes 1927 var det en plats för omvårdnad som skulle vara lite mer ombonad och hemlik än de vanliga sjukhusen. Idag är Stiftelsen Carlanderska ett kraftfullt specialistsjukhus, som är en del av sjukvårdsutbudet i Västra Götaland. Här bedrivs både offentlig vård, försäkringssjukvård och privat sjukvård. Verksamheten utförs av ett flertal vårdgivare i samspel och tillsammans med våra samarbetspartners och specialistmottagningar utgör vi ett komplett sjukhus med väl fungerande vårdkedjor under ett och samma tak. Tillsammans är vi ungefär 500 medarbetare som utifrån ledorden miljö, närhet, omtanke och kompetens arbetar på Möjligheternas sjukhus. Välkommen!

Beskrivning

På operationsenheten, som har 60 medarbetare, utförs årligen omkring 7 000 operationer inom specialiteterna allmänkirurgi, plastikkirurgi, urologi, ortopedi, gynekologi, fetmakirurgi och öron-, näsa- och halssjukdomar. Arbetet sker genom avtal med såväl regioner som försäkringsbolag, liksom i nära samarbete med samarbetspartners. De sju operationssalarna är byggda för högspecialiserad kirurgi. Alla salar är utrustade med den senaste operationsteknologiska utrustningen och en av salarna har en operationsrobot. I operationsenheten ingår sterilcentralen. Utformningen av arbetsplatserna är gjord med stort fokus på ergonomi och smidiga flöden. Det finns ett nära samarbete med den vårdavdelning och pre- och postoperativa enhet som finns i anslutning till operationsenheten.

Arbetsuppgifter
Som operationsundersköterska medverkar du vid operationer, som sker inom ett flertal olika specialiteter. Arbetsuppgifterna är för undersköterska sedvanligt förkommande uppgifter på en operationsenhet, såsom förberedelser och iordningsställande inför och efter operationer samt handhavande av medicinteknisk utrustning. Du arbetar i nära samarbete med operationssjuksköterskan och är en viktig del i operationsteamet. Arbetet är omväxlande både avseende arbetsuppgifter och operationsdiagnoser, vilket gör vardagen stimulerande och utmanande. Du arbetar i team med snabba flöden och korta bytestider, där var och en tar stort ansvar.

På Carlanderska utför vi enbart planerade ingrepp och arbetstiderna är förlagda måndag – fredag. Carlanderska har stort fokus på arbetsmiljö, hälsa och välmående, liksom utvecklade personalförmåner. När du börjar hos oss får du dessutom en sjukvårdsförsäkring, som erbjuder såväl förebyggande hälsovård och rehabiliterande insatser vid behov som ren specialistvård när du behöver det. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med några års erfarenhet av arbete från operation. För att trivas hos oss behöver du tycka om ett högt arbetstempo, att arbeta metodiskt samt att ligga steget före genom att se till helheten i operationen. Det är viktigt att du har mycket god samarbetsförmåga, att du är noggrann, serviceinriktad och har ett positivt förhållningssätt. 

Information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Har du några frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Ulrika Larqvist, tel. 031-81 92 18 alt. ulrika.larqvist@carlanderska.se. Facklig kontaktperson för Kommunal är Ann-Charlotte Svantesson, som du når via mail: ann-charlotte.svantesson@carlanderska.se.

Ansökan till tjänsten görs via vår hemsida www.carlanderska.se. Utöver CV och personligt brev vill vi att du bifogar examensbevis från utbildningen till undersköterska. Finns inte alla dokument i din ansökan kommer den inte att kunna behandlas på ett jämförbart sätt med övriga ansökningar. 

Vänligen skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 4 december 2022. Intervjuer och urval sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/52
Kontakt
  • Ulrika Larqvist, enhetschef, 031-819218
Facklig företrädare
  • Ann-Charlotte Svantesson, Kommunal, ann-charlotte.svantesson@carlanderska.se
Publicerat 2022-11-16
Sista ansökningsdag 2022-12-04

Tillbaka till lediga jobb