Carlanderska är inte som vilket sjukhus som helst - och har aldrig varit det heller. Redan när Carlanderska invigdes 1927 var det en plats för omvårdnad som skulle vara lite mer ombonad och hemlik än de vanliga sjukhusen. Carlanderska är ett kraftfullt specialistsjukhus, som är en del av sjukvårdsutbudet i Västra Götalandsregionen. Här bedrivs både offentlig vård, försäkringssjukvård och privat sjukvård. Verksamheten utförs av ett flertal vårdgivare i samspel och tillsammans med våra samarbetspartners och specialistmottagningar utgör vi ett komplett sjukhus med väl fungerande vårdkedjor under ett och samma tak. Tillsammans är vi ungefär 500 medarbetare som utifrån ledorden miljö, närhet, omtanke och kompetens arbetar på Möjligheternas sjukhus. Välkommen!

Beskrivning
Röntgen Carlanderska är en mångsidig röntgenenhet som är helt digitaliserad. Här finns en MR-kamera, en datortomograf, två skelettlab och ett ultraljud. Enheten håller öppet måndag till lördag och kvällsöppet måndag till torsdag. Arbetet bedrivs med såväl patienter från den offentliga sjukvården som med privat sjukvårdsförsäkring. Röntgen samarbetar med alla specialiteter inom Carlanderska för att kunna erbjuda hela vårdkedjan. På enheten finns idag 20 medarbetare.

Arbetsuppgifter
Efter en omorganisation söker vi nu en röntgensjuksköterska, som även kommer att arbeta som biträdande verksamhetschef på Röntgen. Arbetet innebär att ansvara för den löpande driften och den dagliga arbetsledningen inom enheten. Du kommer också att vara ett stöd för verksamhetschefen och ersätta henne vid frånvaro. Utöver detta kommer du även att arbeta som röntgensjuksköterska med sedvanliga arbetsuppgifter. På enheten tillämpas arbetsrotation mellan de olika arbetsstationerna, vilket gör arbetet omväxlande och utmanande. Du ska verka för att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvalitet ständigt förbättras i enlighet med Carlanderskas mål. Då Carlanderska är certifierad enligt ISO 9001:2008 ingår kontinuerligt kvalitetsarbete i tjänsten.

Kvalifikationer
Du är legitimerad röntgensjuksköterska med några års erfarenhet från yrket. Det är meriterande om du har arbetat med arbetsledning, MR och/eller CT. Vi värdesätter hög arbetskapacitet, samarbetsförmåga och att du kan arbeta strategiskt framåt och på eget initiativ. Som person är du säker och trygg i din roll, positiv i ditt förhållningssätt och tycker om utmaningar.

Information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid/heltid med tillträde enligt överenskommelse. Har du några frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Carina Arvidsson på telefon 0761 – 48 80 23 alt. carina.arvidsson@carlanderska.se. Ansökan till tjänsten görs senast 14 juli via vår hemsida www.carlanderska.se

Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid/deltid
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2014/21
Kontakt
  • Carina Arvidsson, verksamhetschef Röntgen, 0761 – 48 80 23
Publicerat 2014-06-17
Sista ansökningsdag 2014-07-14

Tillbaka till lediga jobb